Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 24.05.2023
Haku päättyy: 25.06.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 5

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko kova purkutyöntekijä, joka hoitaa annetut hommat sovitusti ja joka tuntee erilaiset purkutyökalut ja -koneet kuin omat taskunsa? Jos vastasit kyllä, niin luehan pidemmälle!

Etsimme kokeneita purkutyöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työmaakohteisiin. 

Työtehtävinäsi ovat erilaiset purkutyöt, kuten piikkaus- ja käsin purkutyöt työmaaympäristössä. Myös muut erilaiset avustavat rakennusmiehen työt, kuten kanto- ja lajittelutyöt kuuluvat työpäiviisi. 

Löytyyhän sinulta: 

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Voimassa oleva työturvallisuuskortti
– Aitoa halua ja intoa tehdä töitä
– Suomen kielen taitoa, työmaan kielenä on suomi

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle, mutta myös:

– Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan 
– Ammattitaidon mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 
– Kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Julianna Grönberg / 050 374 8535 / julianna.gronberg@visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.