Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 24.05.2023
Haku päättyy: 18.06.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Etsimme tuotantotyöntekijöitä elintarvikealalle Helsinkiin! 

Nyt olisi vakituinen työpaikka tarjolla elintarviketeollisuuden parissa Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimenkuvaan kuuluvat elintarviketuotannon työtehtävät, leipien ja wrapien valmistus. Kyseessä on arkipäivätyö ja tavallisesti päivät starttavat klo. 06.00 aikaan aamulla ja viikkotyötunnit ovat 40h/vko, mutta vuoroihin toivotaan tarpeen vaatiessa myös joustoa.

Koulutustaustallasi tai aiemmalla työkokemuksella ei ole merkitystä, vaan tässä hommassa persoona ratkaisee enemmän kuin tausta. Mikäli sinulta kuitenkin löytyy ravintola- tai elintarvikealan työ- tai opintokokemusta, niin se on ehdottomasti etu! 

Koska työskennellään elintarvikkeiden parissa, niin hygieniapassi täytyy löytyä lompakosta. Työkielenä toimii suomi, joten omaathan sujuvat suulliset ja kirjalliset taidot suomen kielen osalta? 

Jotta työssä pärjää, olisi hakijalta myös hyvä löytyä: 

– Aikaisempaa kokemusta elintarvikealan tuotantotöistä
– Tiimi- ja yhteistyötaitoja
– Intoa ja halua tehdä tuotantotöitä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle, mutta myös:

– Pitkäaikaisen työn
– Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan 
– Kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Julianna Grönberg / 050 374 8535 / julianna.gronberg@visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.