Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 25.05.2023
Haku päättyy: 18.06.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 8

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Etsitkö keikkatöitä, joissa pääset tekemään fyysisiä hommia?

Oletko ominaisuuksiltasi reipas, oma-aloitteinen, etkä kavahda pölyistä työmaaympäristöä?

Loistavaa, sitten tämä työpaikkailmoitus on juuri sinulle

Haemme rakennusapulaisia erilaisiin työtehtäviin. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi tavaroiden kantamista, työmaaympäristön siistinä pitämistä, sekä rakennusalan ammattilaisten avustamista. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo. 07:00-15:30 ja työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella. Voit itse määritellä käytettävyytesi, joten rakennusalan keikkatyöt sopivat esimerkiksi opiskeluiden oheen mainiosti! Palkkaus työtehtävässä talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Olethan täysi-ikäinen ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työtehtävät voivat olla ajoittain raskaita kanto- ja nostotehtäviä. 

Rakennusalan opinnot tai työkokemus/-harjoittelut katsotaan toki eduksesi, mutta ennen kaikkea tarvitset motivoitunutta asennetta ja intoa työntekoa kohtaan! Löytyyhän lisäksi takataskustasi myös voimassa oleva työturvallisuuskortti? 

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Julianna Grönberg / 050 374 8535 / julianna.gronberg(hr)visiohr.fi
Aiju Kouva / 050 356 3169 / aiju.kouva(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.