Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 25.05.2023
Haku päättyy: 11.06.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 5

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Ovatko työt loppumassa nykyisellä työmaalla ja et tiedä minne suunnata seuraavaksi?
Vai eikö ole vain hetkeen ole löytynyt sopivaa työmaata? 

Laitahan meille päin tietosi tulemaan, niin katsotaan yhdessä mitä sinun osaamisellesi olisi tarjolla! 

Haemme nimittäin jatkuvasti yhteistyökumppaneillemme nohevia ja ahkeria tekijöitä rakennustyömaille erilaisiin työtehtäviin. Luvassa on mm. rakennusapumiehen tehtäviä, kanto- ja haalaustyötä, rakennussiivousta, ja niin edelleen!

Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla (myös muualla Uudellemaalla), pääasiassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja suurin osa työmaista ovat vielä pitkäkestoisia.

Palkkaus on aina vähintään TES, mutta mielummin maksamme ennemmäin kuin minimin, mikäli pystyt osaamisesi meille osoittamaan!

Toivoisimme hakijalta:

Rehtiä ja reipasta asennetta
Halua tehdä töitä, eli vahvaa työmoraalia
Voimassa oleva työturvallisuuskorttia
Hyvä fyysinen peruskunto olisi suotavaa, työ on ajoittain raskasta

Aikaisempi kokemus raksahommista katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi meille jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Julianna Grönberg / 050 374 8535 / julianna.gronberg(at)visiohr.fi
Aiju Kouva / 050 356 3169 / aiju.kouva(at)visiohr.fi
Petteri Kujala / 050 3300 333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.