Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 25.05.2023
Haku päättyy: 11.06.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Rakennusapulaisia haetaan jatkuvasti eri kohteisiin Uudellemaalle, tämä haku osuu Helsingin alueella sijaitseville työmaille. 

Pääasialliset työtehtävät ovat haalaustyöt ja tavaroiden siirtotehtävät, mutta muita työtehtäviä myös tarjolla. Kohteet ovat alkuun hyvin keikkaluontoisia. Omalla työpanoksellasi pystyt kuitenkin vaikuttamaan keikkojen pituuteen ja sikäli kun historia toistaa itseään, niin huomaatkin olleesi jo vuoden päivät hommissa, eikä loppua näy.

Toivoisimme hakijalta:

– Reipasta ja rehtiä asennetta
– Aitoa halua tehdä töitä, sekä sitoutua työmaan keston ajaksi
– Hyvää fyysistä kuntoa, työ on ajoittain raskasta
– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– Rakennusalan koulutus ja/tai työkokemus eduksi, muttei pakollista.
– Sujuva suomen ja/tai englannin kielen taito

Paikkoja täytellään sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle, mutta myös:

– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Julianna Grönberg / 050 374 8535 / julianna.gronberg(at)visiohr.fi
Aiju Kouva / 050 356 3169 / aiju.kouva(at)visiohr.fi
Petteri Kujala / 050 3300 333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.