Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 25.05.2023
Haku päättyy: 18.06.2023
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Meillä on tarjolla pitkäaikaisia töitä metallialan osaajille, joilta luonnistuu sekä paja- että asennustyöt (pääpaino asennuksissa).
Asiakkaamme on toiminut alalla usean kymmenen vuoden. Yritys on keskittynyt mittatilaustöihin rakennuksille sekä kiinteistöjen korjaus- ja huoltötöihin (kaiteet, kulkusillat, ovet, luukut, jne). Töitä tehdään sekä asiakkaiden luona ja pajalla Helsingissä, kehä kolmosen kupeessa.

Työssä pärjää kun löytyy:

Puikko- ja MIG-hitsaustaito
Kokemusta paja / asennustyöstä
Reipasta ja rehtiä asennetta
Halua tehdä töitä, vahvaa työmoraalia
Suomen kielen osaamista ja B-ajokortti

Mikäli rupesi kiinnostamaan, niin jätä hakemuksesi jo tänään tai ole yhteydessä alla oleviin yhteystietoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi
ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.