Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 26.05.2023
Haku päättyy: 19.06.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei, sinä töitä vailla oleva rakennus- / kirvesmies!

Meillä olisi nyt juuri sinulle töitä tarjolla.

Ai, mitä töitä?

Tässä lyhyt kuvaus siitä, mitä me tarjoamme!

Tarjoamme kokeneelle kirvesmiehelle töitä pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin parvekekorjauskohteisiin.

Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset rakennustyöt, kuten raudoitus-, muotti- sekä betonointityöt.

Töitä tehdään hyvällä asenteella ja ammattitaitoisella otteella, joten emme kaipaa yrmyjä ja körmyjä töihin, vaan haemme sellaisia henkilöitä, jotka istuvat hyvin tiimiin ja täydentävät tiimiä omalla hyvällä asenteellaan!

Mikäli tunnistit itsesi lyhyestä kuvauksesta niin soita Patrick 050 331 3499 tai hae työpaikkaa osoitteessa 

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Petteri / 050 330 0333 /petteri.kujala(at)visiohr.fi

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.