Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 26.05.2023
Haku päättyy: 16.06.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 40

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Se on juuri näin, eikä väärin päin. Keikka pois kuleksimasta!

Jos on vielä kesä töiden osalta suunnitteluasteella niin tässäpä muutama vaihtoehto. Haemme kesän eri tapahtumiin ja festareille työntekijöitä eri työtehtäviin ja vuoroihin. Voit työskennellä omien aikataulujesi mukaisesti ja valita omaan kalenteriisi sopivimmat vuorot. Sen suurempaa kokemusta, koulutusta tai mittavaa CV:tä nämä hommat eivät vaadi vaan ainoa vaatimus on täysi-ikäisyys. Työvuoroja on tarjolla esimerkiksi seuraavien työtehtävien parissa:

Tapahtuma-aluerakentaja
-Festari- ja tapahtuma-alueiden kasaaminen, aitojen pystyttäminen, lavojen rakennus, kaapeleiden veto

Tarjoilija
-Virvokkeiden tarjoilu esimerkiksi VIP-alueilla ja terasseilla

Blokkari
-Astioiden ja juomalasien kerääminen 

Astianpesijä
-Astioiden pesu ja järjestely 

Työt ovat keikkaluontoisia ja eri tapahtumia on läpi kesän. Hommat starttaa ensimmäisten tapahtumien osalta kesäkuussa ja töitä on arviolta syyskuun loppuun asti. Esimerkiksi tarjoilijoita tarvitaan kuitenkin myös taas pikkujoulusesongin alkaessa. 

Jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.