Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 18.09.2023
Haku päättyy: 08.10.2023 23:59
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Nyt olisi tarjolla logistiikka-alan työpaikka, jossa pääsee käyttämään hoksottimia. Työpaikka sijaitsee lentokentän läheisyyydessä ja ainakin oman kokemukseni pohjalta työ sopii erinomaisesti henkilölle, joka haluaa päästä näyttämään potentiaalinsa.

Tässä työssä tarvitaan hoksottimia, tarkkaavaisuutta sekä fyysistä preesenssiä. Työtehtävien kirjo on laaja ja ne painottuvat pääosin eCommercen ympärillä. Työ on 60% näyttöpäätetyötä sekä asiakirjojen käsittelyä, joten vahvat atk-taidot nähdään suurena etuna (tätä painotetaan haussa enemmän). 40% työstä on fyysistä varastoduunia, josta suurin osa suoritetaan vastapainotrukilla. Huomautettakoon kuitenkin se, että alkuun työ sisältää enemmän tuota fyysistä puolta, sillä työtehtävien kirjo kasvaa vasta osaamisen myötä. 

Paperien pyörittely vaatii hyvää kykyä keskitttyä tekemiseen, sillä virheelliset päätökset voivat johtaa mittaviin toimenpiteisiin. Työ ei siis sovi herkkähermoiselle. Vastaavasti, kun suoritetaan niitä fyysisempiä työtehtäviä, pitäisi tanssijalan vipattaa siihen malliin, että hiki nousee pintaan.

Työvuorot vaihtelevat pääsääntöisesti 06:00-23:00 välisenä aikana ma-pe. Viikonloppuvuoroja tulee tehtyä myös toisinaan ja alkuun mahdollisesti enemmänkin. Toiminta on vasta tänä kesänä aloitettu, joten alkuun saattaa olla todella runsaasti ylitöitä tarjolla. Valittavalta työntekijältä odotetaankin paljon joustoa työvuorojen suhteen

Työpaikka on vakituinen, sisältäen 6kk koeajan. 

Vastapainotrukki olisi hyvä olla kunnolla hallussa, mutta mikäli sitä ei hallitse, niin puutteen voi korvata positiivisella työasenteella. 

Palkkaus on Lentoliikenteen palveluja koskevan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaryhmä 6). Älä kuitenkaan hätäänny, mikäli kyseinen työehtosopimus on tuntematon, me kerromme sinulle kaiken tarvittavan.

Pohjapalkka on 2272,15€/kk + prosenttimääräiset hyväksiluettavat kokemusvuodet logistiikan alalta. Palkka kasvaa koulutusten myötä ja arvion mukaan pohjapalkka 2 vuoden työskentelyn jälkeen on noin 2900€/kk + muut tuotantobonukset. Aloituspalkka ei ole kiveenhakattu, sillä oikealle henkilölle ollaan valmiita maksamaan osaamisen mukaan.

Jotta työssä pärjää, tullisi hakijalta löytyä:

 • Erinomainen Suomen kielen taito 
 • Englannin kielen taito (kyky kommunikoida ja vastata sähköposteihin)
 • Trukkikokemusta
 • B-ajokortti
 • Tietoteknistä osaamista
 • Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
 • Ripeyttä
 • Halua oppia uutta

Jokaiselle työntekijälle tehdään Suojelupoliisin puolesta perusmuotoinen turvallisuusselvitys. 

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

 • Vakinaistuvan työpaikan
 • Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
 • Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 

Työsuhde alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Markus Nemtanu / 050 554 4275 / markus.nemtanu(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.