Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 10.06.2024
Haku päättyy: 30.06.2024
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

KATTOREMONTTIEN JA AURINKOPANEELIJÄRJESTELMIEN MYYJÄ 

Haemme Kymen Kattokeskukselle kattoremonttien sekä aurinkopaneelijärjestelmien myyjää Päijät-Hämeen ja Uusimaan alueelle! Kyseessä on liikkuva työ ja tukipisteenä on Lahden toimipiste. 

Oletko oma-aloitteinen, luotettava ja päämäärätietoinen henkilö, joka vie myyntiä eteenpäin asiakaslähtöisesti ja joustavasti? Haluatko jatkuvasti kehittää itseäsi myyntityössä? Toimintamme laajentuessa on tullut tarve yhdelle kattoremonttien ja aurinkopaneelijärjestelmien myyjälle. Työtehtävässä vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin ja teet uusasiakashankintaa aktiivisesti omalla myyntialueellasi. 

Voit olla kokenut alan konkari, tai vasta urasi alkuvaiheessa. Annamme sinulle todella kattavan koulutuksen ja myyntitiimimme 100% tuen. Tuotteenamme on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun, sekä laadukkaat Scanofficen aurinkopaneelijärjestelmät. Meillä työntekijä ei jää koskaan yksin!

Ensimmäiset 4 kk takuupalkka, jonka jälkeen pohjapalkka + provisio. Työajalla käytössä Kymen Kattokeskuksen työauto.

Työssä edellytetään B-ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Rajala, 050 311 2338, jukka.rajala@visiohr.fi.

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat laadukkaat ja työntekijöille on järjestetty yksityinen työterveyshuolto.

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.