Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 13.09.2023
Haku päättyy: 06.10.2023 09:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme koneenkuljettajia auraus- ja kiinteistöhuoltotöihin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle!

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumitöistä ja hiekoituksista. Muina aikoina työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä piha- ja katualueiden harjaus ja pesutyötä.

Toivomme hakijalta jonkinlaista kokemusta koneista ja koneenkuljettajan tehtävistä. Kokemus kiinteistöhuollosta ja aurauksista on ehdottomasti eduksi, mutta otamme huomioon myös aloittelevammat hakijat. Työssä vaaditaan vähintään B-ajokortti. 

Töitä tehdään pääosin arkisin ma – pe klo 7 – 17 välillä, mutta varsinkin talviaikaan on hyvä varautua myös aikaisempiin ja pidempiin vuoroihin. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Paavo Puputti / 050 552 8886 / paavo.puputti(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.