Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 14.09.2023
Haku päättyy: 01.10.2023
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haetaan Lappeenrantaan iloista ja reippaan asenteen omaavaa kahvila- /kassatyöntekijää

Työtehtäviin kuuluvat kaikki kahvilan päivittäiset tehtävät, kuten asiakaspalvelu ja kassatyöskentely, tuotteiden esillelaittoa sekä kassamyyjän tehtävät päivittäistavarakaupassa. Ympärilläsi on ammattitaitoiset työkaverit ja esimiehet sekä mukavat asiakkaat. Työvuorot sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin. Eduksi on kokemus joko kahvila- tai kassatyöskentelystä.

Edellytämme hakijalta:

– Itseohjautuvaa asennetta
– Hygieniapassia
– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Töitä on tarjolla osa-aikaisesti 15-30h/vko kahdessa eri toimipisteessä. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hirsimäki, 050 383 2113, pinja.hirsimaki@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.