Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 18.09.2023
Haku päättyy: 08.10.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 20

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme työntekijöitä erilaisiin kiinteistöhuollon sesonkitöihin!

Työt vaihtelevat sesongin mukaan ja luvassa on esimerkiksi rännien puhdistusta, haravointia, lumitöitä, hiekannostoa tai vaikka nurmikonleikkuuta. 

Aiempaa kokemusta kyseistä hommista ei vaadita, mutta siitä on toki iso etu, että työt ovat tuttuja. Tärkeintä on hyvä fyysinen kunto ja työteliäs asenne. Koska perehdytys ja työturvallisuuteen liittyvät ohjeistukset ovat suomeksi, täytyy myös kommunikointi luonnistua sujuvasti suomeksi. Plussaa on B-ajokortti, kokemus kiinteistöhuollon koneista (Kramer, Wille, Avant) ja työturvakortti.

Työt ovat keikkaluontoisia ja tapahtuvat tarpeen tullen työhön kutsumalla. Edellytämme työssä täysi-ikäisyyttä.

Jos alla olevat kohdat täyttyvät, niin laitahan hakemusta tulemaan.
Seuraava keikka saattaa olla jo ensi viikolla!

– Hyvä fyysinen kunto
– Sujuva suomen kielen taito
– Työteliäs asenne

Näistä on etua työssä:

– Työturvakortti
– Aiempi kokemus kiinteistöhuollon töistä ja koneista
– B-ajokortti

Lisätiedustelut:

Petteri / petteri.kujala@visiohr.fi
Aiju / aiju.kouva@visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.