Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 18.09.2023
Haku päättyy: 08.10.2023
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 10

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

LÄHIHOITAJA – Sinä päätät missä ja milloin haluat työskennellä!

Etsimme juuri Sinua, joka haluat vaihtelua työpäiviisi ja vaihtuvat työkohteet eivät ole Sinulle haaste. Meillä on tarjota Sinulle uudenlainen malli keikkailla vakituisesti Vantaa – Keravan kotihoidon ja asumispalveluyksiköissä. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Emme voi varmasti tarjota aurinkoa syksyysi, mutta varmasti voimme tarjota Sinulle töitä aurinkoisessa tiimissämme Vantaan ja Keravan alueilla.

Työtä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä viikon jokaisena päivänä.

Sinulta olisi hyvä löytyä:

– omatoimisuutta ja asennetta työntekoon

– halua tehdä töitä muuttuvassa ympäristössä

– voimassa olevat lääkeluvat (LOVe LOP, PKV, Kipu1 ja VARO) sekä tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuoja

– sote-ammattikortti

– ajokortti, kun työskentelet kotihoidossa

Tarjoamme juuri Sinulle:

– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Palkkaus 18 e/h + lomakorvaus + TES:n mukaiset vuorolisät  

– Maksamme Sinulle 3 kuukauden jälkeen 250€ BONUKSEN tehtyäsi täydet listat sovitulla ajanjaksolla

– Oman yhteyshenkilön

– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Lisätietoa antaa: Merli Tennisson / merli.tennisson(at)visiohealth.fi / p 050 3523955

www.visiohealth.fi 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Visio Health on täysin kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden sekä hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita. Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia.

Visiossa voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai lyhyissä jaksoissa, silloin kun sinulle sopii. Kun olet työsuhteessa meihin, olet osa Vision porukkaa, joka pitää huolen toisistaan. Et jää koskaan yksin huoliesi kanssa ja me teemme kaikkemme, ettei niitä ylipäänsä tule.

Hoitajamme sekä lääkärimme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja jopa päiväkodeissa. Työtehtäviä on tarjolla ympäri Suomen monipuolisesti niin lääkäreille, sairaanhoitajille, lähihoitajille kuin hoiva-avustajille. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai eläkkeellä ollessasi palkansaajana mutta myös oman yrityksesi kautta.

Me Visiolla tarjoamme sinulle juuri omien toiveidesi ja jaksamisesi kannalta parhaan työpaikan.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.