Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 27.11.2023
Haku päättyy: 10.12.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme verkostoalan asiakkaalle teleasentajaa Mikkeliin

Televerkkoasentajana teet valokuituverkon asennuksia, valokuituverkon käyttöönottoja, viankorjauksia, kaapelointitehtäviä ja valokuituhitsauksia niin ulko- kuin sisätiloissa. Pääset siis tekemään mielenkiintoista työtä teleliiketoiminnan aallonharjalla! Tukenasi on vahva ammattilaisten tiimi. Työkohteet Mikkelin alueella, matkustusvalmius katsotaan eduksi.

Arvostamme hakijassa osaamista ja kokemusta televerkkojen asennustöistä, mutta voit olla esimerkiksi myös sähkö- tai ict-alan ammattilainen. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen televerkkojen saloihin. Aito kiinnostus ja halu kehittyä merkitsevät meille eniten. Positiivisella, periksiantamattomalla ja rohkealla otteella pärjäät televerkkoasentajan monipuolisissa tehtävissä.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää alkuun kuusi kuukautta, työsuhteen vakinaistaminen tämän jälkeen mahdollista asiakkaan kirjoilla. 

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.