Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 26.02.2024
Haku päättyy: 10.03.2024
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme Eltel Networksille MOBIILIVERKKOASENTAJAA Haminan ja Kotkan alueelle

Tule rakentamaan uraasi Eltelin ammattitaitoiseen porukkaan! Eltelillä pääset antamaan panoksesi yhteiskunnan elintärkeiden verkkojen turvaamiseen. Työpäivät ovat vaihtelevia ja toimit osana hauskaa työporukkaa, joka perehdyttää sinut hyvin tehtäviin, joten työ sopii myös vastavalmistuneille.

Työtehtäviin kuuluu mobiili- ja tietoliikenneverkkojen asennus-, ylläpito-, huolto-, ja suunnittelutehtävät. Olet mukana mobiiliverkkojen rakentamistöissä ja niitä varten tarvittavissa tietoliikenne- ja sähköasennustöissä. Toimit osana asennusryhmää mutta suoritat työtehtäviä myös itsenäisesti.

Hakijalta odotamme:

– Sähkö- tai tietoliikennealan koulutusta tai aiempaa työkokemusta työtehtävistä
– Kykyä ja halua työskennellä korkealla / mastoissa
– Hyviä IT-perustaitoja
– Joustavuutta työajoissa
– Matkustusvalmiutta
– Valmiutta työskennellä viankorjaustöissä myös iltaisin ja viikonloppuisin
– Vähintään B-ajokorttia

Eduksi katsotaan:

– Tietoliikenneverkkojen yleinen tuntemus
– Sähköalan ammattitutkinto
– Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä
– Voimassa oleva mastopätevyys
– Työturva-, tieturva-, tulityö-, EA- ja sähkötyöturvallisuuskortti

Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä tahtoa ja valmiutta työskennellä eri paikkakunnilla. Henkilön soveltuvuus tehtävään tullaan varmistamaan tekemällä suppea tai perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys.

Olet etsimämme henkilö, mikäli haet haastavaa ja monipuolista työtä, jossa voit kehittyä osana huipputiimiä alan ammattilaiseksi.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat laadukkaat ja työntekijöille on järjestetty yksityinen työterveyshuolto.

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.