Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 12.02.2024
Haku päättyy: 03.03.2024
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme asiakasyritykselle varastotyöntekijää Savonlinnaan

Työtehtäviin kuuluu tavaran hyllytystä, lastausta sekä vastaanottoa ja trukilla ajoa. Edellytämme hakijalta hyviä IT-taitoja ja itsenäistä työotetta sekä C-korttia. Työssäsi joudut käyttämään MC-officea sekä erilaisia järjestelmiä niin tietokoneella kuin puhelimella. Eduksi on työkokemus tai ymmärrys sähkö-/verkostoalasta

Arvostamme hakijassa:

– voimassaolevaa työturvakorttia
– trukinajotaitoa
– C-korttia
– kokemusta vastaavasta työstä
– hyviä vuorovaikutustaitoja
– itseohjautuvaa asennetta työtä kohtaan

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää kuusi kuukautta, työsuhteen jatko mahdollista tämän jälkeen asiakasyrityksen kirjoilla.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hirsimäki, 050 383 2113, pinja.hirsimaki@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat laadukkaat ja työntekijöille on järjestetty yksityinen työterveyshuolto.

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.