Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 12.02.2024
Haku päättyy: 29.02.2024
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei SINÄ siivousalan tekijä! Kyllästyttääkö nykyinen työsi vai haluatko muuten vain uusia haasteita työelämässä? Pikavauhtia uuteen työhön, aloitus vaikka jo ensi viikolla!

Haemme itsenäiseen työhön pystyvää ja siivousalan erittäin hyvin tuntevaa palveluohjaajaa. Palveluohjaaja toimii palveluesimiehen alaisuudessa, "oikeana kätenä". Haluttuja ominaisuuksia ovat vähintään 1 vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä (ainakin ylläpitosiivous – peruspesujen tuntemus katsotaan eduksi), hyvä atk-osaaminen (perusohjelmat), joustava ja iloinen asenne, sekä B-luokan ajokortti. Suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito tulee olla hyvä ja englanninkielen perustaidot hanskassa.

Tehtävät ovat vaihtelevia ja haastavan monipuolisia. Työntekijöiden perehdytys ja ohjaus, laadun valvonta, tarviketilausten/varaston hallinta, sairauspoissaolojen/lomien järjestäminen/sijaistaminen, asiakkaiden kanssa yhteydenpito sekä myyntityö niin uusille kuin olemassa oleville asiakkaille ja tarvittaessa lukuisat muut siivousalaan liittyvät muut vaihtuvat tehtävät. 

Palveluohjaaja pääsee mukaan kehittämään ja suunnittelemaan toimintaa yhdessä muiden tiimiläisten kanssa.

Työtä tehdään sekä Lauttasaaresta konttorilta käsin, että suorittavaa kenttätyötä tehden siivouksien parissa ja asiakkaiden luona tapaamisissa.

Tekijältä odotetaan joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä alati muuttuvissa tilanteissa.

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Hyvät tietotekniset taidot
– Kokemusta siivoustöistä ja niiden kokonaisuuksien hallinnasta
– Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
– Sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen perustaitoja
– B-ajokortti

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.