Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 21.09.2023
Haku päättyy: 05.10.2023 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Onko erilaiset siivoustyöt jo valmiiksi sinulle tuttuja? Mikäli ei, haluaisitko oppia monipuoliseksi siivouskentän ammattilaiseksi?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme siivoojia monipuolisiin erikoispesuihin Tampereen seudulle. Pesuja ovat mm. keittiöiden pesut, peruspesut, vahaukset, sisäikkunoiden pesut sekä yläpölyjen poistot. Työtä tehdään pääsääntöisesti pienessä ryhmässä taikka parin kanssa.

Työhön koulutetaan perusteellisesti ja myös oppisopimusmahdollisuus on olemassa. 

B-ajokortista on plussaa, mutta se ei ole välttämätön. Työtä tehdään pääosin aamuvuorossa, mutta valmius ilta- ja yövuoroihin tulisi olla (monet keittiöt pestään yöllä). 

Työkohteita on paljon ja nyt haemmekin tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen.

Toivoisimme hakijalta:

Reipasta ja rehtiä asennetta
Joustavuutta työvuorojen suhteen
Halua oppia!

Jos haluat töihin ja tämä työpaikka rupesi kiinnostamaan,niin jätä hakemuksesi jo tänään.

Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia:

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. 

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.