Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 02.07.2024
Haku päättyy: 31.07.2024
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko kova kaivuri, joka hoitaa kaivinkoneilla kaivuut ammatillisella otteella, ja jolle milli merkitsee muutakin kuin vain pankkitilin saldoa.
Suoraa viivaa uuteen työhön? Kyllä!

Parikin asiakasta Lahden alueella ei pistäisi pahakseen jos löytyisi osaavia kaivinkoneenkuljettajia.

Koneina asiakkaillamme toimii mm. 15-20 t. pyöräalusteiset kaivinkoneet ja siitä 25t. ja rapiat telaketjullisiin kaivinkoneisiin. Työmaat pääsääntöisesti Lahdessa, mutta valmius tulisi olla myös tarvittaessa Päijät-Hämeen alueella työskentelyyn.

Asiakkaimme työmailla tehdään mm. salaojituksia, perustuksille maankaivuuta, rakennustyömaalla suoritettavaa normaalia kaivuu työtä, putkistoille ja viemäristöille tarvittavia kaivuita.

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Voimassa olevat kortit (työturvakortti oltava, valttikortti tulee VISIOn kautta)
– Halua tehdä töitä
– Aiempaa kokemusta kyseisestä tehtävästä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Pitkät työmaat TAI vakinaistuvan työsuhteen
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Ammattitaidon mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 

Jos siis työmaa alkaa olemaan loppusuoralla ja mietinnässä minne seuraavaksi, niin pistä meille hakemusta tulemaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ! Muista lisätä hakiessa mukaan myös CV tai jonkinlaista työhistoriaa itsestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Lilli Mäyrä/ lilli.Mäyrä(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.