Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 04.01.2023
Haku päättyy:
Työsuhde:
Paikkoja auki: 23

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

SINÄ HOITAJA, VISIO Healthin kautta töihin vakkariksi tai eripituisille keikoille!

Enää puuttuu tekijä, eli sinä. Lupauksemme on, että sinä voit keskittyä pelkästään työntekoon.

LÄHIHOITAJIA ja SAIRAANHOITAJIA haemme nyt Uudellemaalle, Päijät-Hämeeseen, Etelä-Pohjanmaalle sekä Pirkanmaalle! Lisää paikkoja avautuu jatkuvasti.

VISIO Healthin perustukset on rakennettu työntekijän kunnioittamiselle: tekijöitä kuunnellaan ja arvostetaan. Sen lisäksi että kirjoitamme sen tähän, me myös näytämme sen käytännössä: mikäli törmäät ongelmiin työssäsi, toimihenkilömme ovat sinua varten aina, oli tilanne mikä tahansa. Näin polleita sanoja saattaa olla vaikea uskoa – siispä kysy ihmeessä nykyisiltä VISIOlaisilta, miten hommat meillä hoidetaan! Tai vielä parempi, tule meille töihin ja näet itse, miten me toimimme!

Jos et ole vielä löytänyt sopivaa työpaikkaa itsellesi, otathan yhteyttä että voisimme löytää sinulle sopivan työn!

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Ammattitaidon mukaisen palkan: lähihoitaja min. 2800€ – sairaanhoitaja min. 3700€ kuukaudessa (sis. lomakorvaus), lisäksi palkan päälle luonnollisesti TES:n mukaiset vuorolisät 

Lisätietoja antaa:
Merli Tennisson / merli.tennisson(at)visiohealth.fi / 050 3523955

www.visiohealth.fi  

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Visio Health on täysin kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden sekä hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita. Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia.

Visiossa voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai lyhyissä jaksoissa, silloin kun sinulle sopii. Kun olet työsuhteessa meihin, olet osa Vision porukkaa, joka pitää huolen toisistaan. Et jää koskaan yksin huoliesi kanssa ja me teemme kaikkemme, ettei niitä ylipäänsä tule.

Hoitajamme sekä lääkärimme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja jopa päiväkodeissa. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai eläkkeellä ollessasi palkansaajana mutta myös oman yrityksesi kautta.

Me Visiolla tarjoamme sinulle juuri omien toiveidesi ja jaksamisesi kannalta parhaan työpaikan.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.