Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 05.06.2023
Haku päättyy: 25.06.2023
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Etsimme Reike Oy:lle suorarekrytointina työnjohtajaa Ruokolahdelle

Reike Oy on vahva etelä-karjalainen konepaja, joka on palvellut asiakkaitaan teräksisellä ammattitaidolla vuodesta 1969. Heillä on vankka osaaminen sellu- ja paperiteollisuuden kunnossapidossa, joka on heidän päätoimiala.

Tehtävässä tulet toimimaan kunnossapidon- ja konepajan työnjohtajana. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, mm. asentajien sekä asiakasrajapinnan kanssa ja varmistat turvallisen työskentelyn työkohteissa. Pääset johtamaan oman alansa ammattilaisista koostuvaa noin 20 henkilön tiimiä. Aikaisempi tehdasmaailman tuntemus on välttämätön.

Sinulle on kertynyt jo aiempia näyttöjä alan esimiestyöskentelystä tai olet asentajasta työnjohtajaksi uraasi kehittävä tekijä, jolla on kokemusta kunnossapidosta ja teräsrakenteista. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja pystyt pitämään useita "lankoja" käsissäsi sotkematta niitä. Tehtävässä toimiminen vaatii ihmiskeskeistä johtamistyyliä ja kehittävää asennetta asiakkaiden kanssa toimimiseen. It-taitosi ovat tämän päivän tasolla ja AutoCAD ohjelman perusteet katsotaan eduksi.

 Edellytämme hakijassa:

– ihmiskeskeistä johtamistyyliä
– nopeaa ongelman ratkaisukykyä
– hyviä vuorovaikutustaitoja
– joustavuutta

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Rekrytointia hoitaa Visio Henkilöstöratkaisut. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.