Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 02.04.2024
Haku päättyy: 28.04.2024
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme asiakasyritykselle elementtityöntekijää Kouvolaan

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm Sandwich elementtien valmistamista, muotin valmistusta, raudoitusta ja betonivaluja

Kokemus vastaavista tehtävistä tai rakennusalan koulutus on eduksi, mutta tärkeintä työssä on kuvien lukutaito, positiivinen työote ja valmiudet kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtäviisi saat hyvän perehdytyksen, sekä osaavan työporukan tuen. Lisäksi edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen. 

Arvostamme hakijassa:

– kokemusta vastaavasta työstä 
– kuvienlukutaitoa
– rakennusalan koulutusta
– sujuvaa suomen kielen taitoa

– Kokemusta Sandwich elementeistä 

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää kuusi kuukautta, työsuhteen jatko mahdollista myös tämän jälkeen.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Rajala, 0503112338, jukka.rajala@visiohr.fi

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat laadukkaat ja työntekijöille on järjestetty yksityinen työterveyshuolto.

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.