Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 22.05.2023
Haku päättyy: 11.06.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme asiakasyrityksillemme Kouvolan alueelle kokemusta omaavia kaivinkoneenkuljettajia keväällä alkaviin työkohteisiin

Hakijalta odotamme monipuolista kokemusta pyörä- ja tela-alustaisen koneiden käytöstä. Kokemus 3D:n käytöstä katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta:

– kokemusta vastaavasta työstä
– itseohjautuvaa työasennetta ja ahkeruutta
– voimassaolevia työturva- ja tieturvakorttia

Työsuhteet alkavat keväällä sääolosuhteiden salliessa ja kestävät pitkälle loppuvuoteen. Mahdollista työlistyä myös vakituiseen työsuhteeseen yhteistyöyritykselle. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Rajala, 050 311 2338, jukka.rajala@visiohr.fi. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.