Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 06.06.2023
Haku päättyy: 30.06.2023 09:00
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme viherrakentajaa Tampereelle! Yritys tekee erilaisia kivi-, viher- ja maanrakennustöitä Pirkanmaan alueella, mutta pääosin kohteet sijaitsevat Tampereella. 

Työtehtävät ovat monipuolisia ja fyysisiä, joten luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen alalta sekä hyvä fyysisen kunnon. Työnkuvaan sisältyy laajasti kaikenlaisia viher- ja kivitöitä tekijän osaamisen mukaan. Työtehtävät pitävät lisäksi sisällään myös muita töitä, kuten puiden ja kasvien istutusta sekä maanrakennuksellisia töitä.

Töitä tehdään arkisin ma – pe 40h/vk, klo 7 – 15:30. Palkkaus viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimuksen, tai sopimuksen mukaan. 

Töitä on tarjolla ainakin koko sesongin ajaksi ja työssä on myös mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille. Myös kesätyöntekijät ja lyhemmät pätkät ovat mahdollisia tekijän tilanteen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Paavo Puputti / 050 552 8886 / paavo.puputti(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.