Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 18.09.2023
Haku päättyy: 02.10.2023 09:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 5

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajia useampaan eri tehtävään Tampereelle. Yritys on perinteinen ja iso talotekniikkayritys, joka palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen. Yritys hakeekin nyt osaajia Tampereen ja Pirkanmaan alueelle.

Käytännössä työtehtäviin kuuluvat erilaiset huolto- ja ylläpitotehtävät asiakaskohteissa, kuten esimerkiksi vikaselvitykset ja korjaukset sekä tilamuutoksiin liittyvät sähkötyöt. Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työvaiheita. Kohteita ovat esimerkiksi kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen talotekniikka.

Toivomme hakijoilta sähköalan perustutkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta alalta. Otamme silti huomioon myös aloittelevammat tekijät, koska oma-aloitteisella ja itsenäisellä työskentelyotteella pääsee jo pitkälle. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuus kortit, sekä B-ajokortti.

Töitä tehdään arkisin klo 7 – 15:30. Yritys hakee pitkäaikaisia työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin, joten tässä loistava mahdollisuus päästä työskentelemään hyvässä yrityksessä mielenkiintoisten kohteiden parissa!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Paavo Puputti / 050 552 8886 / paavo.puputti(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.