Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 03.08.2022
Haku päättyy: 21.08.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 7

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

HAEMME NYT ASIAKASYRITYKSELLEMME AMMATTITAITOISIA LATTIAPINNOITTAJIA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA SIJAITSEVIIN KOHTEISIIN

 

Asiakasyrityksemme on erikoistunut asuinrakennuksien, julkisten tilojen, sekä teollisuushallien pinnoituksiin.  Työssä käytettävät pinnoitteet vaihtelevat kohteiden, sekä tarpeiden mukaan mm. akryllibetoni-, raekivi-, epoksi-, uretaani-, polyuretaanibetoni, sekä elastomeeripinnoituksiin.

 

Haemme heille siis alan rautaista ammattilaista, joka omaa alan töistä useamman vuoden kokemuksen, sekä kykenee toimimaan itsenäisesti, sekä tiimi pelaajana.

 Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja ansioituneille konkareille on tarjolla töitä pidemmäksikin aikaa.

Jos ja kun tunnistat itsesi kirjoituksesta, niin hae avointa paikkaa suoraan sivuiltamme www.visiohr.fi/tyopaikat/ tai soita Patrick 050 331 3499

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työpaikan tai pitkän työmaan
– Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Patrick / 050 331 3499/ patrick.mavrostomos(at)visiohr.fi

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.