Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 13.09.2021 21:00
Haku päättyy: 29.09.2021 21:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Yhteyspäällikkö, myyntipäällikkö, henkilöstöpäällikkö, aluemyyntijohtaja, henkilöstökonsultti, HR-konsultti, HR-asiantuntija, rekrytoija, aluepäällikkö, tiiminvetäjä…

Onko tutun kuuloinen lista ja olet varmaan itsekin tehnyt töitä jollain edellä mainitulla tittelillä? Itsestä tuntuu, että suoraan tittelistä ei pysty kertomaan, että mitä kyseinen henkilö on tehnyt. Sen vuoksi emme hae tittelin perusteella seuraavaa henkilöä meille töihin, vaan haemme henkilöä, joka olisi tehnyt asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa töitä henkilöstöpalvelualalla.

Eli haemme alalla pidempään porskuttanutta myyntihenkistä hahmoa, joka tuntisi sekä asiakkaat että työntekijät. Mikäli sinulla on lyödä heti ensitapaamisella pöytään lukemia, että kuinka paljon liikevaihtosi on ollut tai kuinka monta työntekijää sinun kautta työllistynyt, niin käymme mielellään kanssasi keskustelut ja katsotaan kohtaako meidän näkemykset alaa kohtaan kanssasi.

Meidän toimtaamme kuvaa hyvin yksi Kummelin kuuluisimpia sksetejä, hieman mukautettuna – ”Paitsi, että se on h******n kova myymään, niin se on aivan mielettömän mukava jätkä!”.

Jos näet itsesi tässä lauseessa, niin voisit myös hyvin nähdä itsesi VISIOlaisena. Me VISIOlla nimittäin olemme kovia myymään sekä aivan mielettömän mukavia tyyppejä!

Jos mielenkiintosi heräsi meitä kohtaan, niin älä turhaan aikaile, vaan soita Ilmarille, 044 313 2089 tai Teemulle, 040 536 6681! Lisätietoja VISIOsta löydät interwebistä osoitteesta www.visiohr.fi.

VISIO Henkilöstöratkaisut – Parempi Suomi yksi onnistunut rekrytointi kerrallaan!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!