Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 20.07.2021 21:00
Haku päättyy: 07.08.2021 21:00
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei juuri sinä, joka luet tätä ilmoitusta!

Onko autot lähellä sydäntäsi ja haluaisit päästä työskentelemään autojen parissa, mutta et ole vielä löytänyt itsellesi työpaikkaa?

Mikäli kaikkiin kohtiin vastasit kyllä, niin nyt olisi tarjolla juuri sinulle työpaikka!

Haemme premium-autojen sisä- ja ulkomeikkauksiin työntekijöitä. Sinulla voi olla jo meikkauksesta kokemusta tai sitten ei tarvitse olla, sillä asiakkaalta saat kattavan perehdytyksen tähän työhön.

Koska kyseessä on premium-autoja, niin työnjäljen tulee myös olla PREMIUMIA! Sen vuoksi työsuhteen alussa annettava perhedytys on erittäin kattava. 

Toivoisimme hakijalta:

Reipasta ja rehtiä asennetta
Halua tehdä töitä
Kiinnostusta autoalaa kohtaan

Tarjoamme tekijöillemme:

Reilun palkkauksen
Mahdollisuuden kehittyä uralla
Kattavan työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa https://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi
ATTE / 050 331 3499 / atte.niemi(at)visiohr.fi
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!