Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 22.11.2022
Haku päättyy: 11.12.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Asiakaspalvelija isolla A:lla? Tietotekniset taidot ja järjestelmät hallussa? English language in possession? Jos tunnistat itsesi näistä kolmesta kriteeristä niin pikaisesti hakemusta tulemaan!

Etsimme asiakasyrityksellemme Ala-Tikkurilan toimistolle ASIAKASPALVELIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot ajoittuvat klo 8-19 välille ja vaihtuvin viikoin on myös puhelinpäivystystä, jonka voi hoitaa kotoa. Työsuhde on vakinainen.

Työtehtäviisi kuuluvat autojen vuokraamiseen liittyvät tehtävät, kuten sopimusten laatiminen, asiakaspalvelu liikkeessä kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse sekä muita toimistotehtäviä. Lisäksi tarkistat palautuneet vuokra-autot ja hoidat autojen luovutukseen liittyvät toimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös autojen vuokrauskuntoon valmistelu.

Työ sopii hyvin niin kokeneemmalle asiakaspalvelualan ammattilaiselle kuin myös uransa alkupuolella olevalle asiakaspalveluhenkiselle ja kielitaitoiselle hakijalle, jolla on tietotekniset taidot hallussa ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi.

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä
– Hyvät tietotekniset taidot ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi
– Muu kielitaito sekä autovuokraamon asiakirjojen ja vakuutusten tuntemus katsotaan eduksesi
B-ajokortti ja rohkeutta ajaa myös pakettiautolla

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työpaikan
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Kiinteän kuukausipalkan päivystyskorvauksineen 

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: 

www.visiohr.fi/tyopaikat

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.