Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 11.05.2022
Haku päättyy: 29.05.2022 23:59
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Kiinnostaisiko pitkä työura vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä bitumieristäjänä? Mikäli vastasit kyllä, jatka tästä lukemista!

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle ahkeria ja oma-aloitteisia bitumieristäjiä ammattitaitoiseen ja palkitsevaan työyhteisöön. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä riittää, että sinulla on kiinnostusta työtehtäviä kohtaan ja hieman aiempaa kokemusta alalta. Hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle!

Bitumieristäjän tehtäviin kuuluu kiinnitysalustojen puhdistus, eristeiden asennukset ja bitumityöt sekä erilaiset suojaustyöt. Töitä on tarjolla välittömästi ja työsuhde tulee olemaan vakituinen. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 07-15:30. 

Uskotko pärjääväsi tässä työssä ja koet olevasi oikea henkilö työhön? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai soitat allekirjoittaneelle. Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Yhteydenotot: 

Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas@visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.