Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 23.09.2022
Haku päättyy: 16.10.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 5

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Onko mielestäsi Kurkun leikkaajien saari yksi lempielokuvistasi ja oletko pettynyt siitä, että jatko-osaa Tomaatin leikkaajista Renny ei koskaan tehnyt?

Mikäli vihannesten ja hedelmien leikkaaminen on mielestäsi sellaista työtä, mitä teet rahaa vastaan oikein mielelläsi niin nyt meillä olisi juuri sinulle tarjolla työpaikka!

Haemme pääkaupunkiseudulla, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan elintarviketehtaaseen tekijöitä. Aikaisempi kokemus olisi suotavaa, mutta jos sitä ei ole – ei se haittaa, sillä oikea asenne työtä kohtaan korvaa kokemuksen puutteen!

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Hygieniapassi
– Halua tehdä töitä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Varmaa tulonlähdettä
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Ammattitaidon mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 
– Kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen uusimaa(at)visiohr.fi otsikolla "Veitsitaiteilija"

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.