Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 20.05.2022
Haku päättyy: 03.06.2022 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei SINÄ hiekkapuhaltajaksi haluava tai jo alalta kokemusta omaava! Oletko kyllästynyt nykyiseen työhösi vai haluatko muuten vaan uusia haasteita? Puhelin kouraan ja soittoa allekirjoittaneelle!

Meillä on tarjolla vakituista työtä osaavalle hiekkapuhaltajalle. Työssä tehdään myös teräsrakenteiden maalauksia, joten kokemus myös maalauspuolelta katsotaan eduksi!

Pääsääntöisesti työtehtävät ovat monipuolisia teräsrakenteiden hiekkapuhallus, maalaus- ja pintakäsittelytöitä. Kyseessä kokopäivätyö yhdessä vuorossa ja sopivan tekijän löytyessä mahdollisuus pysyvään pestiin asiakkaan palveluksessa. Työpaikka sijaitsee Ylöjärvellä. Työpaikalle kulkevat julkiset hieman huonosti, joten oma auto helpottaa kulkemista huomattavasti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Työssä pärjää kun löytyy:

Kokemusta hiekkapuhallus- ja/tai maalaus- ja pintakäsittelytöistä
Reipasta ja rehtiä asennetta
Halua tehdä töitä, vahvaa työmoraalia

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakkariduunin
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan vakuutukset. 

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.