Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 24.11.2021
Haku päättyy: 06.12.2021
Työsuhde:
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Etsimme asiakasyritykselle Hoitoapulaista työsuhteeseen Kotkaan

Hakijassa arvostamme kiinnostusta hoitoalan työstä. Pääset työskentelemään monipuolisissa hoitoapulaisen työtehtävissä kannustavassa työyhteisössä. Työ sopii hyvin hoitoalalle aikovalle, vaikkapa alanvaihtoa suunnitelevalle

Edellytämme hakijalta:

– kiinnostusta hoitoalaa kohtaan

– asiakaspalveluhenkistä 

– oma-aloitteisuutta sekä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– kykyä tulla toimeen työssä vanhusten parissa

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on voimassa toistaiseksi.  

Lähetä hakemuksesi meille osoitteessa https://www.visiohr.fi/tyopaikat
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jari Marttila, 050 311 2338, jari.marttila@visiohr.fi

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!