Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 18.11.2022
Haku päättyy: 08.12.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Liikkuvaa työtä, missä pääsee oikeasti tekemään eikä vain pyörittelemään peukaloita? No tässäpä olisi sellainen tarjolla!

Ahkerille ja työtä pelkäämättömille asentajille olisi tarvetta työmailla ympäri PK-seutua. Kaikki työmaat ovat uudiskohteita ja työt tehdään yhdessä työparin kanssa. Luvassa on nopeatemoista ja fyysisesti kuormittavaa työtä, mutta siitä toki maksetaan myös asianmukainen korvaus. Suotavaa olisi, että löytyy aiempaa kokemusta joko itse lasiasennuksista tai muutoin esimerkiksi rakennustyöntekijän hommista. Työ on liikkuvaa ja kohteet vaihtelee ja käytössä on firman tarjoama auto eli B-kortti olisi suotavaa löytyä lompakosta.

Jos tässä olisi juuri sinulle se seuraava työpaikka niin ei muuta kuin hakemusta tulille tai soittoa Petterille 050 330 0333 niin käydään asioita tarkemmin läpi.

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon sekä hyvää fyysistä kuntoa
– Voimassa olevat työturvakortti ja B-ajokortti
– Aiempaa kokemusta rakennustöistä tai lasiasennuksista
– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Pitkät työmaat TAI vakinaistuvan työsuhteen
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Ammattitaidon mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 
– Kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Petteri / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.