Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 12.04.2021 09:00
Haku päättyy: 19.04.2021 09:00
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 4

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nohevia, hyvän asenteen ja fyysisen kunnon omaavia ikkunanpesijöitä Pirkanmaan alueelle.
Työt ovat kesätöitä jotka alkavat huhti-kesäkuun aikana (sop.mukaan) ja kestävät aina elo-syyskuulle. Töihin perehdytetään joten vähempikin kokemus riittää, mutta silloin kaivataan halua oppia ja sisäistää asioita.
Tarjolla on sekä ulko- että sisäpesuja, tehtävät määritellään mielenkiinnon, osaamisen ja tarpeen mukaan.
Töitä tehdään kahdessa vuorossa ja tekijöiden toiveita kuunnellaan vuorosuunnittelussa. Mahdollisuus tehdä myös yötöitä kesällä kun sesonki on kuumimmillaan.

Toivoisimme hakijalta:

Reipasta ja rehtiä asennetta, eli vahvaa työmoraalia
Halua sitoutua koko kesäksi töihin
Joustavuutta työvuorojen suhteen
Voimassa oleva työturvallisuuskortti olisi hyvä löytyä taskusta, ea plussaa.
Oma auto / ajokortti suotavaa mutta jos ei löydy, niin on pystyttävä hyödyntämään julkisia kulkuvälineitä.
Suomenkieli on työkieli, joten sillä tulisi pärjätä

Jos siis olet vielä vailla kesätöitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Perehdytykset alkavat jo huhti-toukokuussa!

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat.

Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia:

Jeri Ojakangas p. 040 701 6087 tai jeri.ojakangas@visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!