Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 13.01.2022
Haku päättyy: 30.01.2022 12:00
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 10

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Kesätöihin koko kesäksi ja vielä hyvään, nuorekkaaseen sekä rentoon työporukkaan? Mikäli mietit kyllä, niin jatka ihmeessä lukemista tai soita suoraan allekirjoittaneelle!

Haemme yhteistyökumppanillemme koko kesäksi kesätyöntekijöitä tekemään monipuolisia ikkunoiden pesuja vaihtelevissa kohteissa. 

Työt alkavat joustavasti touko-kesäkuun aikana. Perehdytykset tullaan järjestämään jo huhtikuussa. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuorossa, mutta välillä on myös ilta- sekä yövuoroja tiedossa. Työvuorosuunnittelussa kuunnellaan työntekijöiden toiveita vuorojen sekä lomien suhteen. Haluamme mahdollistaa halukkaille kesätyöntekijöillemme vapaapäiviä kesän menoja varten!

Työssä pestään ikkunoita niin sisäpuolelta, kuin myös ulkopuolelta. Kohteita ovat mm. julkiset rakennukset, toimistot, taloyhtiöt, urheiluhallit sekä yksityisasiakkaat.

Töihin perehdytetään ja opastetaan, joten välttämättä aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kesätyöntekijöiltä kaivataan halua oppia ja sisäistää asioita.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä allekirjoittaneelle:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jeri Ojakangas, 040 701 6087, jeri.ojakangas@visiohr.fi.

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos tämä ei osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!