Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 17.03.2023
Haku päättyy: 16.04.2023
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

INFRA-ALAN AMMATTILAISET!

TÄMÄ ILMOITUS ON TEITÄ VARTEN

Mikäli olet henkilö, joka kykenet hoitamaan työmaan alusta loppuun yksin, niin meillä olisi nyt tarjolla tilaisuus, johon kannattaa tarttua.

Etsimme nimittäin keskisuurelle hyvää tulosta vuosittaine tekevälle maanrakennusyritykselle työnjohtajaa. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella ja ovat pääsääntöisesti kaupunkien uudiskohteiden pohjatöitä. Pienempiä kohteita saattaa yhdellä työnjohtajalla olla käynnissä useampia, joten järjestelmällisyys ja organisointikyky tulee valittavalla henkilöllä olla hallussa.

Vaikka vastaan tulee työmaita, jotka hoidetaan yksin läpi, niin silti koko asiakasyrityksen tuki on takana ja kyseissä yrityksessä ei ketään jätetä yksin!

Tähän tehtävään soveltuu parhaiten henkilö, jolta löytyy takataskusta insinöörin tai teknikon paperit, usean vuoden kokemus työnjohtotehtävistä maanrakennuspuolella sekä näyttöä tuloksellisesta tekemisestä.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on ensimmäiset kuusi kuukautta ns. vuokramestari, jonka jälkeen asiakasyrityksen tarkoitus on vakinaistaa kyseinen henkilö omaksi työntekijäkseen.

Palkkaus menee valittavan henkilön kokemuksen mukaan ja noudattaa alan yleisiä linjoa eli liitä hakemukseesi palkkatoiveesi!

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työsuhteen
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Ammattitaidon mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 
– Kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ilmari Ainasoja / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.