Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 16.03.2023
Haku päättyy: 26.03.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme verkostoalan asiakkaalle kaapelinnäyttäjää Kymenlaakson alueelle

Pääasialliseen työtehtävään kuuluu maanalaisen infran merkitseminen maastoon, mutta työnkuva laajenee tekijän osaamisen myötä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa sähkö- tai ict-alan osaaminen, mutta se ei ole välttämätöntä. Kerro meille miten juuri sinun taustasi/koulutuksesi/osaamisesi soveltuu kuvattuun tehtävään.

Työ on liikkuvaa työtä Kymenlaakson alueella. Työssä edellytetään voimassa olevia ammattipätevyyskortteja (työturva- ja sähkötyöturvakortti) sekä B-ajokorttia (C-kortti eduksi). Avustamme tarvittaessa ammattipätevyyskorttien hankinnassa.

Tarjoamme:
Tarjoamme taustasi ja oman kiinnostukseksi mukaan muotoutuvan tehtäväkentän maanalaisen infran parissa, voit hyödyntää jo kertynyttä osaamistasi verkon- tai maanrakennuksen, suunnittelun, kartoituksen tai dokumentoinnin saralta, tai laajentaa ammattitaitoasi johonkin näistä tai muista asiakasyrityksen palveluvalikoimaan kuuluvista osa-alueista.

Arvostamme hakijassa:
– Ammattimaista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
– Sähkö- tai ict-alan koulutusta tai työkokemusta
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien ja oman organisaation kanssa
– Aitoa halua olla mukana rakentamassa ja turvaamassa yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja nyt, ja tulevaisuudessa
– Halua kehittyä ja kykyä omaksua uusia asioita

Työsuhde alkaa kevään aikana sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden mittainen Visio Henkilöstöratkaisujen kautta, jonka jälkeen työsuhde mahdollisesti vakinaistuu asiakasyrityksen kirjoille.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.