Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 15.03.2023
Haku päättyy: 02.04.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme yhteistyöyritykselle grillikioski- ja kahvilamyyjää Kouvolaan

Oletko asiakaspalveluhenkinen, hymyileväinen ja tekevä tyyppi? Etsimme joukkoomme vahvistusta! Työtehtävät sisältää monipuolisia tehtäviä asiakaspalvelun parissa, grilliruokien ja kahvilatuotteiden valmistusta, esivalmistelua, veikkausmyyntiä ja siistimistyötä. Arvostamme, että olet joustava ja hymyileväinen asiakaspalvelija, kykenet työskentelemään kiireessä ja työnteko onnistuu myös itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme että sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Edellytämme hygieniapassia. Tärkeintä kuitenkin on aito innostus työtä kohtaan ja halu oppia! Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työn, TES:n mukaisen palkkauksen ja mahdollisuuden päästä tekemään omannäköistäsi työtä! 

Työvuorot sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Rajala, 050 311 2338, jukka.rajala@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.