Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 11.05.2022
Haku päättyy: 25.05.2022 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme asiakkaallemme monipuoliseen työtehtävään työteliästä kaivinkoneen perämiestä.

Työssäsi tulet tekemään monipuolisissa kohteissa kaivinkonetöitä. Työtehtävät riippuvat kulloisesta työkohteesta. Työtehtäviä voivat olla mm. salaojitukset, sadevesijärjestelmät, piharakentaminen, maarakennustyöt ja maalämpötyöt. Työmaat ovat monipuolisia projekteja, sillä asiakkaamme toteuttaa asennusurakoita viimeisteltyinä kokonaisuuksina taloyhtiöille, yksityishenkilöille ja alihankintana yrityksille.

Tulet työskentelemään kaivinkonekuljettajan perämiehenä ja työparina. Eduksi on, jos on kokemusta kaivinkoneella ajamisesta, jolloin voitte työparin kanssa vaihdella rooleja. C- ja C1E kortista on hyötyä, samoin tieturva- ja työturvakorteista, mutta nämä voidaan myös kouluttaa. Tulevaisuudessa on mahdollisuus päästä myös tiimin vetäjäksi.

Kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella.

Haemme tekijätyyppiä, jolta sujuu itsenäinen työskentely ja yhteistyö työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Esimiehen tuki ja työkavereiden apu ovat aina saatavilla.

Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 07-15:30.

Tarjoamme:

– Vaihtuvat työympäristöt erilaisilla työmailla

– Palkkauksen ammattiosaamisen ja tekemisen mukaan

– Aluksi koulutuksen työtehtävissä onnistumiseen ja säännöllisen koulutuksen osaamisen kehittämiseksi

– Itsenäisen työn, joustavat työolot ja esimiehen tuen

– Mahdollisuuden ottaa vetovastuu työmaista ja mahdollisuuden edetä tiiminvetäjäksi

Mikäli olet enemmän tekijä tyyppiä, niin puhelin käteen ja soittoa allekirjoittaneelle!

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas@visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja

Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus

Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen

Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten

Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.