Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 17.03.2023
Haku päättyy: 31.03.2023 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko kova duunari, joka hoitaa hommat, ja jolle milli merkitsee muutakin kuin vain pankkitilin saldoa? Haluatko kivan sekä haastavan työn koneenasentajana? Tässä olisi sellainen tarjolla, joten jatkahan lukemista!

Etsimme asiakkaallemme koneenasentajaa/teollisuuden kunnossapitäjää vakituiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe aamuvuorossa 40h/vko.

Työssäsi tulet kasaamaan, valmistamaan ja asentamaan teollisuuteen meneviä koneita, laitteita ja varaosia Pirkkalassa. Työhön perehdytetään, mutta perustason ymmärrystä työkaluista ja koneenasennuksesta olisi hyvä olla. Työtä tehdään kuvien perusteella, joten kuvienlukutaito olisi hyvä olla ainakin perustasolla.

Laitteiden valmistus tapahtuu asiakkaamme tehtaalla, mutta koneiden huollot ja asennukset tapahtuvat pääosin paperitehtaissa. Reissumielisille myös sitä on tarjolla!

Työhön perehdytetään hyvin, joten voit olla vasta hieman kokemusta omaava reipas työntekijä! Tärkeintä työssä pärjäämisen kannalta on hyvä asenne sekä halu oppia.

Työt alkavat heti, joten hae paikkaa jo tänään! Voit myös soittaa allekirjoittaneille.

Työssä pärjää kun löytyy:

– Perustason ymmärrystä koneenasennuksesta (esim. koneenasentajan perustutkinto)
– Halua kehittyä ja kykyä oppia nopeasti uutta

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle, mutta myös:

– Vakkariduunin kasvavassa yrityksessä
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti tai soita allekirjoittaneelle.

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.