Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 11.10.2021 21:00
Haku päättyy: 28.10.2021 21:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Metallialan tekijät HOX! Nyt olisi työtä tekijälle!

Olet sitten kokenut metallialan moniosaaja tai uran alkupuolella oleva tekijä, niin nyt olisi tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan pajalle Karkkilaan. Työt ovat monipuolisia ja tarvetta on eri alojen osaajille. Särmääjä, CNC-koneistaja, laserleikkaaja, hitsaaja, tuotannon yleismies

Työtä tehdään siis asiakkaan pajalla Karkkilassa kahdessa/kolmessa vuorossa jotka vaihtelevat tilanteen ja tarpeen mukaan. Vuorot ovat aamuisin 6-14 ja 7-15.30 sekä iltaisin 14-22. Töihin pääseminen edellyttää omaa autoa, koska muut kulkuyhteydet ovat heikot. Työsuhde on ensialkuun vuokratyösuhde, mutta asiakkaan tavoite on löytää pitkäaikainen tekijä joka tullaan vakinaistamaan mikäli hommat sujuu toivotunlaisesti.

Kokemus alan töistä katsotaan eduksi, mutta työtä löytyy myös hyvän asenteen ja alan koulutuksen omaaville uraansa aloitteleville tekijöille.

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Sopivaa koulutusta tai mahdollisesti alan työkokemusta
– Halua tehdä töitä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työpaikan
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!