Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 15.08.2022
Haku päättyy: 31.08.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Missä olet ammattitaitoinen siivooja? Kyllästyttääkö nykyinen työsi vai haluatko muuten vain uusia haasteita työelämässä?

Etsimme nyt asiakkaamme kanssa yhteistyössä pääkaupunkiseudulle kotisiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö on löytynyt.

Työkohteet vaihtelevat, mutta ovat pääkaupunkiseudun alueella. 

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kotisiivouksesta sekä olet reipas, luotettava ja vastuuntuntoinen. Sen lisäksi kommunikoit jo vähän suomen kielellä ja olet ennenkaikkea mukava tyyppi! 

Yritys tarjoaa kannustavan ja kehittävän ympäristön työntekijöilleen. Onnistumisista palkitaan, epäonnistumiset käydään läpi ja pyritään välttämään samoja virheitä jatkossa. Yritys on alalla toiminut jo pitkään sekä tehnyt kasvua vuosittain. Jos homma pelittää sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen!

Mikäli tämä työpaikka herättää kiinnostusta niin hae paikkaa linkistä tai laita sähköpostia janina.nordstrom(at)visiohr.fi / 050 367 8229

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.