Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 15.08.2022
Haku päättyy: 31.08.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko kotiutumassa kenties reserviin TAI

tympiikö nykyinen työsi TAI

muuten vain olet tällä hetkellä vapaalla jalalla?

Tämän lisäksi kuljetushommat kiinnostaisi ja kuljetushommista nimenomaan koukkulava-ajot?

Jos vastasit molempiin kysymysiin KYLLÄ, niin tässä olisi sulle uusi työpaikka!

Tarjolla on pitkäaikainen duuni hyvillä työtunneilla ja asiaankuuluvalla kalustolla. Asiakkaan varikko sijaitsee Järvenpäässä Lahden tien varrella. Päivät starttaa joko sieltä tai sitten Malmilta, jossa asiakkaan kalustoa myös voi säilyttää.

Pääasiallinen työtehtävä on ajaa jätelavoja työmailta kierrätykseen ja toimittaa tyhjiä lavoja tilalle eli simppeliä hommaa ja mikä parasta siitä maksetaan palkkaa!

Eli nyt puhelin käteen ja soittamaan PETTERILLE, 050 330 0333!

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.