Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 21.11.2022
Haku päättyy: 04.12.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Etsimme Reike Oy:lle suorarekrytointina kunnossapitoasentajaa Ruokolahdelle

Reike Oy on vahva etelä-karjalainen konepaja, joka on palvellut asiakkaitaan teräksisellä ammattitaidolla vuodesta 1969. Heillä on vankka osaaminen sellu- ja paperiteollisuuden kunnossapidossa, joka on heidän päätoimiala.

Tehtäviisi kuuluu huoltotöitä, korjauksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden ympäristöissä tai laitoksissa. Sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden koneista ja laitteista. Monipuolinen kokemus teollisuuden ympäristöistä ja puikko/TIG hitsaustaito katsotaan eduksi. 

Voit olla jo alan kokenut ammattilainen tai aloitteleva perusvalmiudet omaava asentaja kenellä on halu kehittyä alalla.

Edellytämme hakijalta:

– alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavasta työstä
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– työturva- ja tulityökorttia
– kuvienlukutaitoa

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Rekrytointia hoitaa Visio Henkilöstöratkaisut. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heikkeri, 050 383 2113, petri.heikkeri@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.