Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 27.09.2022
Haku päättyy: 16.10.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei sinä kuorma-autonkuljettaja!

Oletko kyllästynyt olemaan heittopussina ja tuntuu siltä, että sinua ei arvosteta työssäsi? Nyt nimittäin olisi tarjolla sellainen työnantaja, joka arvostaa ja kuuntelee jokaista työntekijäänsä. Ja tällä työnantajalla (eli VISIOlla) olisi nyt tarjolla kuljettajille töitä samat arvot omaavalle asiakkaalle. Jos siis haluat itsellesi reilun työnantajan, niin lue tämä ilmoitus loppuun!

Mikäli olet pääkaupunkiseudun hyvin tunteva kuorma-autonkuljettaja, niin nyt on avoimena kappaletavarajakeluun paikkoja. Pääsääntöisesti jakelu tapahtuu kaikkialla muualla kuin Helsingin keskustassa, joten ne kaikista ahtaimmat paikat jää muille ajettavaksi ja tässä työssä pääset ajamaan Espoon ja Vantaan leveitä katuja!

Me asiakkaan kanssa arvostamme kuljettajissa seuraavia piireitä,

– pidät auton sisältä ja ulkoa puhtaana
– arvostat kalustoa ja kohtelet sitä arvonsa mukaisesti
– ennen kuin ajat, niin mietit
– omaat vähintään c-kortin sekä ammattipätevyyden
– pystyt kommunikoimaan suomeksi

Meillä työntekijät saavat arvostuksen lisäksi,

– pitkän työsuhteen
– reilun palkkauksen lisineen
– Mehiläisen työterveyshuollon ensimmäisestä päivästä lähtien
– vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Lisätietoja tehtävästä antaa ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.