Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 15.09.2021 21:00
Haku päättyy: 03.10.2021 21:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Nyt olisi töitä tarjolla kappaletavarajakeluun vakaavaraisessa yrityksessä, jossa etenemismahdollisuudet ovat erittäin hyvät. 

Kyseessä on siis vakituinen työ, päivä painotteisilla työajoilla, eli työpäivä sijoittuu klo. 06.00-16.00 välille. Tehtävänimike on Kuorma-autonkuljettaja, työ on Postin rahtipalvelua ja tavaroiden toimitus tapahtuu yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla, joten hyvä suomenkielen taito on välttämätön. 

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Voimassa oleva C-luokan ajokortti, digi kortti, ammattipätevyys ja ADR-lupa
– Kokemusta kappaletavarajakelusta
– Halua tehdä töitä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työpaikan, sekä hyvät etenemismahdollisuudet, jos työntekijä osoittaa halua työtä kohtaan. 
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
Vähintään TES mukaisen palkan (palkka sopimuksen mukaan), lisineen ja korvauksineen. 

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi
ATTE / 050 331 3499 / atte.niemi(at)visiohr.fi
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!