Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 01.08.2022
Haku päättyy: 18.08.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

ETSITÄÄN OSAAVIA TEKIJÖITÄ! Kappaletavarajakelu on siis kyseessä ja etsimme osaavia kuorma-autonkuljettajia, joilla on halu edetä ammatissaan, sillä mahdollisuudet siihen tässä työssä varmasti tarjotaan. Kuskit ketkä työhön palkkaamme voivat olla alalla uusia, tai jo kokeneita, kunhan asiat hoidetaan sovitulla tavalla ja työnteko kiinnostaa. 

Kuljetukset hoidetaan päivätyönä jakeluautolla ja C-kortti on pakollinen, kyseessä on Schenkerin kuljetuksia, joten asiakkaita on paljon ja jakelut tapahtuvat pääkaupunkiseudulla, sekä lähdöt ovat Vantaalta. Niin kuin aikaisemmin siis mainitsimmekin, niin työnteko pitää kiinnostaa, sillä töitä on paljon ja osaavalle tekijälle pitkäksi aikaa (vakituinen työsuhde ja mahdollisuus vakinaistua juurikin asiakasyritykselle). 

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Voimassa oleva C kortti ja ammattipätevyys

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työpaikan
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. (palkkaus sovitaan kokemuksen ja osaamisen mukaan) 

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: 

www.visiohr.fi/tyopaikat 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.