Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 28.11.2022
Haku päättyy: 14.12.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Etsimme motivoitunutta ja käytännönläheistä työtä pelkäämätöntä tuotantoyöntekijää Tuusulan Hyrylässä sijaitsevalle peltiverstaalle.

Jos siis olet etsimässä Keski-Uudenmaan alueelta vakituista paikkaa niin jatka lukemista ja laita hakemus tulemaan.

Kyseessä on peltiverstastyö ja työt tapahtuvat arkisin 07.00-15.30 välisenä aikana. Vaikka kyse on metallityöstä niin käytössä on rakennusalan TES ja sen mukaiset edut. Täysin valmis paketti ei tarvitse olla, sillä hommaan saa hyvän perehdytyksen, mutta kokemus kanttauskoneen käytöstä ja alan koulutus on hyvä pohja. Piirustusten lukutaito on iso etu tehtävää haettaessa, sillä piirustukset ovat olennainen osa päivittäistä työntekoa. Työnkuvaan kuuluu myös viimeistelyä sekä muita mahdollisia peltiverstaan työtehtäviä.

Halu ja motivaatio kehittää itseään alan ovat tärkeitä ominaisuuksia kyseisessä työtehtävässä sillä vastuualue on henkilöstä riippuen mahdollista kasvattaa tulevaisuudessa varsin laajaksikin. Mikäli osaamista ja intoa löytyy niin mahdollisuus on myös työskennellä esihenkilönä.

Pikaisesti siis hakemusta tulille tai soittele Petterille 050 330 0333 niin jutellaan lisää.

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon sekä kykyä työskennellä itsenäisesti
– Sopivaa alan koulutusta ja kokemusta kanttauskoneen käytöstä
– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Pitkät työmaat TAI vakinaistuvan työsuhteen
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Ammattitaidon mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 
– Kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen uusimaa(at)visiohr.fi otsikolla "Levyseppä/Kanttari/Tuotantotyöntekijä"

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.