Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 29.09.2022
Haku päättyy: 13.10.2022 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko kiinnostunut levytyökeskus operaattorin vakituisesta työpaikasta? Tässä olisi mahdollisuus päästä kasvavaan yritykseen ja rentoon työporukkaan tekemään monipuolisia työtehtäviä.

Työtä tehdään liukuvassa aamuvuorossa ma-pe klo 06-17 asiakkaamme toimitiloissa Urjalassa. 

Työnkuvaan kuuluu tehdä ohutlevyleikkeitä Finn-Power -merkkisellä levytyökeskuksella. Valmistettavat sarjat ovat pääosin sarjatuotantoa, mutta välillä tehdään myös protoja.  

Työssä pärjää hyvällä asenteella ja maalaisjärjellä. Plussaa on hyvät kädentaidot ja aiempi kokemus levytyökeskuksista.

Laitathan allekirjoittaneelle itsestäsi tietoa sähköpostitse tai soittelet pikimmiten?

Jeri Ojakangas p. 040 701 6087 tai jeri.ojakangas@visiohr.fi

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.